Termékek / Tabletta / Szőr- és bőrtápláló tabletta

Szőr- és bőrtápláló tabletta

Magas vitamin és ásványi anyag tartalmú táplálék kiegészítő kutyák részére, L-karnitinnal.

Speciálisan a bőr és szőrzet anyagcseréjét elősegítő, optimális mennyiségű vitamin- és ásványi anyag tartalommal a szükségletek szakszerű kielégítéséhez.

A kolin, L-karnitin és biotin olyan esszenciális elegyet alkot, aminek kifejezett szerepe van az állatok szénhidrát-anyagcseréjében, főként a bőr zsírtartalmának befolyásolásában.

Ennek eredménye a megfelelő faggyútermelés, egészséges bőrfelszín és fényes, élettel telt szőrzet és hozzájárul a karmok egészségéhez.

Kortól független adagolható kutyáknak, általános erősítő és nyomelempótló hatása révén növeli a terhelhetőséget, fokozott igénybevételt jelentő időszakokban (ősz, tél), beteg és vemhes kutyák fokozott igénye esetén is ajánlott.

A tablettát kúraszerűen adagoljuk. Az általános adagja napi 1 tabletta 10 testtömeg kilogrammonként (ttkg). A kutyák a tablettákat általában szívesen fogyasztják, de szükség esetén összetörve napi táplálékukba is bekeverhető.

60 db-os kiszerelés

Összetétel (tablettánként): Kalcium 63 mg, Foszfor 82 mg, Vas 3,2 mg, Réz 0,08 mg, Cink 1,6 mg, A-vitamin 1 000 000 NE, D3-vitamin 20 000 NE, E-vitamin 11 mg, C-vitamin 35 mg, B1-vitamin 0,3 mg, B2-vitamin 0,3 mg, Ca-pantotenát 1 mg, B6-vitamin 0,3 mg, Nikotinamid 2 µg, Biotin 10 µg, Folsav 0,02 mg, Kolin-klorid 10 mg, L-karnitin 10 mg.

Itt kapható:


Metro
Fressnapf
Auchan
Petissimo
Rossmann

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK